Hello's Connect maakt online matchen van vraag en aanbod makkelijk en flexibel!

Hello’s Connect is een website met een gekoppeld matchingsplatform. Dit platform is bijvoorbeeld te gebruiken als vacaturebank, buurthulpcentrale of voor stagewerving. Organisaties kunnen daarmee sneller en makkelijker vraag en aanbod bij elkaar brengen en delen. Daarnaast kun je met Hello’s Connect uitgebreide managementinformatie inzien.

Donderdag 12 september Demo Hello's Connect

Op donderdag 12 september van 11:00 uur tot 12:00 uur geven wij een online demo over Hello's Connect, de online vacaturebank. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar: hello@hellos.nl

Zo ziet Hello's Connect eruit
 • Herkenbaar, overzichtelijk en een duidelijke website met vacaturebank
 • Stel zelf je aanmeldformulieren en vacatures in
 • Overzichtelijke vacatures met een fraaie vormgeving
 • Beheer met gemak je eigen nieuws en agenda items

De voordelen van Hello’s Connect

Een eigen website inrichten én beheren met een gekoppelde vacaturebank, dat kan met Hello's Connect. Zoals je van Hello’s gewend bent, is ook dit systeem zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. 

 • Persoonlijk dashboard
  Elke gebruiker werkt met een eigen dashboard dat de belangrijkste informatie in één overzicht weergeeft over bijvoorbeeld de actuele vacatures. Zowel medewerkers als organisaties en vrijwilligers krijgen daarmee een helder beeld van de actuele situatie. Afhankelijk van de rol die je hebt binnen het platform wordt alleen de informatie gedeeld die op jouw rol van toepassing is.
 • Snel managementinformatie beschikbaar
  Met Hello’s Connect heb je op elk moment veilig en snel toegang tot belangrijke informatie. Met een druk op de knop maak je rapportages en verslagen. Uiteraard wordt managementinformatie op een overzichtelijke wijze weergegeven.
 • Makkelijk te koppelen met eigen website
  Het is mogelijk om ons matchingsplatform te koppelen aan je eigen website. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. Indien je toch liever een aparte website hebt dan kunnen we dat ook verzorgen.

Het matchingsplatform voor het sociaal domein!

Hello's Connect is volledig door de organisatie zelf in te stellen. Elke medewerker werkt met een eigen dashboard dat de belangrijkste informatie in één overzicht weergeeft over bijvoorbeeld de actuele vacatures. Uiteraard is ook managementinformatie makkelijk en snel beschikbaar.  

Overzichtelijk en veilig

Hello’s Connect is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. We vinden het belangrijk dat elke gebruiker snel vindt wat hij/zij zoekt. Net als Hello’s Online is Hello’s Connect daarom ontwikkeld met mensen uit het werkveld. Ook hier is het belangrijk dat de gegevens die gebruikers achterlaten veilig zijn. Hello’s Connect voldoet aan de privacy- en veiligheidseisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Alles naar eigen wens instellen

Hello’s Connect bestaat uit verschillende functies, modules en filters waarvan jouw organisatie gebruik kan maken. Zowel de website als de vacaturebank zijn geheel naar eigen wens in te richten en aan te passen. Daarmee kun je op ieder moment zelf kiezen welke functies en modules je wilt maken en gebruiken. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf hoe het het aanmeldproces van een organisatie, vrijwilliger of student eruit ziet. Maar ook de filters voor het platform zijn geheel naar eigen wens in te stellen. De support kan tevens door de beheerder zelf worden ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld meest gestelde vragen worden opgenomen (FAQ) of een plek waar websitebezoekers hun vraag kunnen stellen.

 

Functionaliteiten van Hello's Connect

Hello's Connect | vacaturebank  
 • Vacature

  Creëer je eigen aanmeldproces voor organisaties voor de aanmelding en het plaatsen van vacatures. Stel zelf in welke informatie nodig is voor effectieve match van de vacatures. Super flexibel en gemakkelijk in gebruik.

 • Dashboard

  Direct de managementinformatie zien die nodig is? Op een gebruiksvriendelijk dashboard helpen je verder met het overzicht en krijg een helder beeld van de actuele situatie.

 • Website beheren

  Zelf je pagina's vormgeven met de handige drag-and-drop blokkenbouwer. Bepaal dus zelf hoe iedere pagina eruit ziet. Afgeschermd of openbare pagina's, het is allemaal mogelijk!

 • Academie

  Stel zelf je training- en cursusaanbod samen met onze academietool! Bepaal de zelf de capaciteit per training, het aantal edities en de formulier van de aanmelding.

 • MAS stages

  Wil jij als organisatie samen met scholen, leerlingen en verenigingen bouwen om de maatschappelijke stage goed vorm te geven? Het systeem is dus gemakkelijk te gebruiken voor alleen MAS wensen!

 • Nieuws & Agenda

  Met deze deze functionaliteit bepaal jij hoe de vormgeving en inhoud eruit ziet. Visueel aantrekkelijk en zorg er met gemak voor dat jouw doelgroep op de hoogte blijft.

 • Reageren op vacatures

  Aanmeldprocedures zijn vaak ingewikkeld en duren lang. De doelgroep haakt af. Maar niet met deze software. Bepaal zelf welke informatie nodig is voor het snel reageren op een vacature.

 • Mobiel vriendelijk

  Ruim 57% van het internet bestaat inmiddels uit mobiel verkeer. Dit systeem is volledig mobiel geschikt voor een perfecte aansluiting op de doelgroep.

 • Notificaties

  Bepaal welke meldingen je wilt versturen en op welk moment. Activeer je doelgroep met meldingen over nieuwe vacatures. We denken graag met je mee en delen succesformules!

 • Informatievoorziening

  Hello's Connect is meer dan alleen vacaturematching. Bepaal hoe iedere pagina eruit ziet. Kies of de informatie openbaar zichtbaar is, of alleen voor ingelogde gebruikers.

Vraag hier onze brochure aan